Termenul pentru depunerea declarației 600, prelungit. Guvernanții se gândesc să renunțe la ea

Trimite și altora

Vești bune pentru cei care obțin venituri din contracte de drepturi de autor, de închiriere sau din dividende. Celebra declarație 600, care a pus pe drumuri zeci de mii de oameni și care a creat o aglomerație considerabilă la ghișeele administrațiilor fiscale ar putea fi anulată.

Deja, pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice a apărut un proiect de ordonanță de urgență care ar prelungi până în data de 31 martie termenul de depunere a acestei declarații, însă reprezentanții coaliție de guvernare afirmă că vor să renunțe cu totul la această declarație. Până la finalul lunii martie, funcționarii din Ministerul Finanțelor Publice ar trebui să găsească soluții pentru a-i asigura în sistemul public de pensii și de sănătate pe cei care obțin venituri din alte surse decât salariile. Potrivit estimărilor realizate de specialiștii în economie, o jumătate de milion de români ar fi trebuit să depună declarația 600.

 

Foto: RADOR

Comments

comments

SHARE
Previous articleAplicație care conduce turiștii prin Paris, prin locurile prin care au trecut personalități precum Brâncuși, Cioran sau Ionescu
Next articleRușii interzic filmul Moartea lui Stalin
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × three =