60 de burse speciale pentru studenții UBB

Trimite și altora

60 de studenți ai Universității Babeș-Bolyai cu activitate universitară foarte bună şi performanţe în domeniul cercetării ştiinţifice vor primi, în acest an universitar, burse speciale pentru activitatea științifică. 17 dintre acești bursieri sunt studenți la nivel licență, iar 43 sunt înscriși la programele de master ale UBB.

Bursele au o valoare lunară de 1.100 lei. Studenții trebuie să prezinte rezultatele cercetării care a constituit subiectul bursei la cel puţin o conferinţă ştiinţifică desfăşurată pe perioada bursei sau să facă dovada înscrierii la cel puţin o conferinţă desfăşurată după încheierea finanțării.

De asemenea, ei sunt încurajați să își publice rezultatele cercetării în reviste internaționale și în cadrul Colegiului Virtual Nest Generation „Bursele sunt acordate pentru stimularea performanţei şi a cercetării ştiinţifice de excelenţă în rândul studenţilor noştri. Aceasta în condiţiile în care Universitatea Babeş-Bolyai se află constant pe primele locuri din ţară de mai mulţi ani, având o cultură a competitivităţii şi ţinteşte spre excelenţă în domeniile pe care le abordează, de la cercetare şi act educaţional, la implicarea în comunitate şi relaţia cu studenţii ei”, afirmă prof. univ. dr. Daniel David, prorectorul UBB responsabil de cercetare, competitivitate-excelență și publicații științifice.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCamera de Comerț și Industrie a României a premiat Univers T
Next articleDouă festivaluri clujene, nominalizate la European Festival Awards 2017
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 + seven =