Uniunea Europeană a alocat 2 milioane de euro pentru instruirea a 1.200 de cadre medicale

Trimite și altora

Cele câteva zeci de mii de pacienți tratați în fiecare an în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj vor avea parte de îngrijiri mai bune. Și aceasta pentru că Uniunea Europeană a alocat două milioane de euro pentru instruirea a 1.200 de cadre medicale implicate în combaterea diferitelor tipuri de hepatite.

Pe lângă spitalul clujean, în acest proiect mai sunt implicate și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov, Universitatea Ovidius din Constanța și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale din București ”dr. Victor Babeș”. Printre cei care vor fi pregătiți se numără 340 de medici specialiști sau rezidenți în domeniul bolilor infecțioase, 420 de medici de familie și 440 de asistenți medicali de specialitate.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCEO-ul Centrului Richard Branson va vorbi la conferința The Woman
Next articleCSR: 45 de proiecte și programe sociale derulate de Arhiepiscopia Ortodoxă a Vadului, Feleacului și Clujului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen + 16 =