ClujToday.ro: 6000 de programe de studiu şi universităţi din 9 ţări vor fi prezentate la Polivalentă, în 20 martie

Trimite și altora

Pe 20 martie, Cluj-Napoca găzduieşte la Sala Polivalentă o nouă ediţie RIUF – târgul de oferte universitare internaţionale. Cel mai mare târg de universităţi din Sud-Estul Europei aduce în atenţia vizitatorilor peste 6000 de programe de studiu şi universităţi din 9 ţări, potrivit ClujToday.ro.

 

Cei interesaţi de alternativele educaţionale vor putea participa la o nouă ediţie RIUF YouForum, conferinţa dedicată dezvoltării personale şi orientării în carieră pentru elevi şi studenţi. În această primăvară vor fi prezente peste 60 de universităţi din 9 ţări printre care şi Germania, Danemarca, Belgia, SUA sau Elveţia.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePeste 600 de doamne antreprenor sunt așteptate la conferința The Woman din Cluj
Next articleUPNews.ro: Românii preferă tot mai mult alimentele tradiționale
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 − four =