Întâlnirile Europene în Transilvania vor fi organizate în martie

Trimite și altora

Peste 20 de experți în administrație publică, din Franța și din România, vor participa la cea de-a opta ediție consecutivă a Întâlnirilor Europene din Transilvania. Evenimentul va avea loc în 14 martie la  Cluj-Napoca și pe 15 și 16 martie 2018 la Alba Iulia.

Tema ediției de anul acesta a Întâlnirilor Europene din Transilvania, eveniment organizat de Ambasada Franței în România și filiala din Cluj-Napoca a Institutului Francez din România, este „Orașe durabile”, în contextul în care acest subiect este unul intens dezbătut atât în Franța cât și în România și este direct legat de dezvoltarea locală. Cei care doresc să asiste la dezbateri se pot înscrie până pe 26 februarie.

Comments

comments

SHARE
Previous articleȘi liceenii își pot face propriile lor afaceri. Mai întâi învață cum în programul iXperiment
Next articleCare este profilul psihosocial al IT-stului clujean
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × three =