ClujToday.ro: Gratuitate pentru studenții care circulă cu trenul

Trimite și altora

Studenţii cu frecvenţă, indiferent de vârstă, vor beneficia de gratuitate pe transportul feroviar intern, în urma unei decizii a Senatului. Până acum, gratuitatea era acordată doar studenţilor de până la 26 de ani, potrivit ClujToday.ro.

 

De această facilitate vor beneficia atât studenţii, cât şi masteranzii şi doctoranzii din instituţiile de învăţământ superior acreditate. Gratuitatea se aplică la transportul feroviar intern. Instituţiile de învăţământ superior acreditate poartă responsabilitatea legală asupra distribuirii legitimaţiilor de student pentru gratuitate la transport, precum şi asupra eliberării adeverinţelor care să ateste calitatea de student. Legea adoptată în Senat, ca for decizional, aşteaptă să fie promulgată de preşedinte.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Scandalagii Mănăşturului
Next articleJazz in the Park anunță 13 nume de top din jazz-ul contemporan. Trei dintre trupe au câștigat premii Grammy
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen − eleven =