65 de expozanți la Street Food Festival

  Trimite și altora

  Clujenii pasionați de gastronomie pot să descopere gusturi și rețete inedite la Street Food Festival. Printre felurile de mâncare ce pot fi servite în cadrul festivalului organizat în centrul orașului, pe Aleea Stadionului, se numără mâncarea asiatică, diferite feluri cu fructe de mare sau quesadilla picantă.

  La ediția din acest an a Street Food Festival participă 65 de expozanți. Ei vând feluri de mâncare din toate colțurile lumii, de la burgeri la deserturi aromate. Clujenii spun că varietatea produselor vândute este destul de mare.

  De mare trecere se bucură preparatele cu ingrediente bio.

  Festivalul este implicat și în campanii sociale. Prin intermediul Share a Meal, clujenii pot dona o porție de mâncare. Festivalul se va încheia duminică seara.

  Comments

  comments

  SHARE
  Previous articleRomsilva a recuperat în instanță peste 9.000 de hectare de pădure
  Next articleWizzAir va lansa un zbor Cluj-Napoca – Birmingham
  ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

  Nu sunt comentarii

  LEAVE A REPLY

  11 + twelve =