Festival în aer liber dedicat vinului, gastronomiei și muzicii

Trimite și altora

Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 31 august – 2 septembrie 2018, prima ediție a ceea ce organizatorii numesc cel mai mare festival în aer liber din România dedicat vinului, gastronomiei, culturii și muzicii: Central Park Wine Festival. Evenimentul se va desfășura în Parcul Central din Cluj-Napoca și în clădirea Casinoului. Timp de patru zile, festivalul propune publicului activități variate, menite să transforme acest interval în cel mai vesel sfârșit de săptămână al anului.

Vinurile care vor da savoare festivalului provin atât din ”lumea veche” – Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, cât și din ”lumea nouă” – Argentina, Australia sau Chile. Li se vor alătura vinuri românești de înaltă clasă, dar și produse derivate, precum șampanie ori coniac. Licorile aromate vor însoți delicii culinare din bucătăria grecească, asiatică, franceză, spaniolă, italiană și românească. Indiferent de gust sau de buget, invitații vor fi răsfățați cu arome deosebite și vor putea achiziționa orice produse prezentate în cadrul festivalului. Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este gratuită. Pentru degustările de vinuri premium este necesară achiziționarea unui permis de intrare ce poate conține cinci, zece sau 15 degustări.

”Creșterea interesului pentru viticultură și gastronomie în România, în ultimii zece ani, indică un consumator român pregătit să descopere, să se educe și să interacționeze într-un cadru care să îi stimuleze pasiunea și curiozitatea, deopotrivă. Central Park Wine Festival oferă acest cadru, dar plusează și la capitolul promovarea culturii, precum și la cel destinat distracției.”, completeaza Codruța Vîntu, Managing Partner Amprenta Advertising, organizatorul evenimentului.

Festivalul are și o componentă ecologică, prin promovarea utilizării ambalajelor ecologice, dar și a agriculturii și viticulturii organice, precum și a alimentației sănătoase și echilibrate. Vă așteptăm, așadar, la un pahar de vin ce cuprinde în el artă, cultură, rafinament, cunoaștere, personalitate, frumusețe și încântare.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY