Două sate clujene vor fi racordate la rețeaua de apă și canalizare

Trimite și altora

Două noi localități clujene situate pe drumul național 1C, respectiv satele Nima și Bunești din comuna Mintiu Gherlii, urmează să fie racordate în perioada imediat următoare la rețeaua publică de apă a județului. Acest lucru a devenit posibil ca urmare a finalizării lucrărilor ai căror beneficiari sunt Compania de Apă Someș S.A. și Consiliul Județean.

Pentru darea efectivă în funcțiune mai este necesară doar realizarea ultimei tranșe de cămine de branșamente, lucrare gestionată de primăria comunei. Noul sistem de alimentare cu apă a fost proiectat și dimensionat astfel încât să asigure distribuirea apei potabile pentru cei peste 1.500 de locuitori din localitățile Nima și Bunești.

Comments

comments

SHARE
Previous articleLegătură aeriană directă între Cluj și Liverpool
Next articleUPNews.ro: Autostrada Turda – Aiud a fost deschisă circulației
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × five =