UPNews.ro: Autostrada Turda – Aiud a fost deschisă circulației

Trimite și altora

Autostrada Turda – Aiud a fost deschisă circulației rutiere in această seară. Autostrada este compusă din tronsoanele 3 și 4 ale Autostrăzii Turda – Sebeș, potrivit UPNews.ro.

 

În total, Autostrada Turda – Aiud are 29 de kilometri, iar Autostrada Sebeș – Turda va avea 70 de kilometri și va conecta Austostrada Transilvania de cea aflată pe traseul Coridorului IV Paneuropean. Tronsoanele 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda se află în lucru.

 

Lucrările la Autostrada Turda – Aiud au fost finalizate în decembrie 2017. Însă autostrada a fost ținută până acum închisă din cauza unor neînțelegeri între reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și cei ai companiilor constructoare.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDouă sate clujene vor fi racordate la rețeaua de apă și canalizare
Next articleCadre universitare, recrutate în echipa noului spital Regina Maria din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × three =