Un nou record pe piața birourilor din Cluj. Dezvoltatorii au livrat peste 70.000 de metri pătrați de noi spații

Trimite și altora

Piața imobiliară din Cluj cunoaște un nou record. Potrivit unui studiu realizat de Colliers International Romania, dezvoltatorii imobiliari au livrat pe piață în primul semestru aproximativ 72.000 de metri pătrați de birouri, potrivit TransylvaniaToday.ro.

 

Clienții lor sunt, în special, companii din industria IT sau care fac outsourcing de servicii. O suprafață asemănătoare a fost livrată și în Timișoara. În București, dezvoltatorii imobiliari au livrat doar 33.000 de metri pătrați de birouri, însă, până la sfârșitul anului, ar putea livra încă 150.000 de metri pătrați.

 

Pe de altă parte, experții în piața imobiliară se așteaptă ca, o dată cu creșterea suprafețelor disponibile, să apară o presiune suplimentară pe prețurile chiriilor, astfel încât acestea ar putea scădea ușor anul viitor.

Comments

comments

SHARE
Previous articleIRUM Reghin pregătește lansarea primului tractor agricol sută la sută românesc
Next articleValorile europene, promovate la Untold
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × 2 =