11.400 de locuri de muncă disponibile la nivel național. La Cluj sunt căutați 2.000 de angajați

Trimite și altora

Numărul locurilor de muncă disponibile la nivel național a crescut în primele zile ale anului 2018, comparativ cu anul trecut, afirmă reprezentanții platformei de recrutări BestJobs.eu. Astfel, în prezent, sunt disponibile 11.400 de locuri de muncă, ceea ce înseamnă o creștere consistentă de la cele 7.650 de locuri de muncă disponibile în anul 2017.

Cele mai multe locuri de muncă, peste 6.000, sunt disponibile în București. În Timișoara și în Cluj-Napoca sunt disponibile peste 2.000 de locuri de muncă, în fiecare oraș. În Brașov și în Iași sunt disponibile peste 1.400 de locuri de muncă în fiecare dintre aceste orașe. Pe domenii de activitate, aproximativ 2.500 de locuri de muncă sunt disponibile în domeniul IT. Peste 700 de locuri de muncă sunt disponibile pentru absolvenții de științe economice, iar în domeniul medical sunt vacante peste 300 de locuri de muncă. Pe lângă locurile de muncă din țară, sunt disponibile în prezent peste 1.000 de locuri de muncă în străinătate.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSamsung a prezentat cel mai mare ecran de televizor din lume
Next articleClujul își consolidează poziția pe piața outsourcingului de servicii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 + twelve =