Primăria Cluj-Napoca va cumpăra 22 de tramvaie românești

Trimite și altora

Primăria municipiului Cluj-Napoca va cumpăra 22 de tramvaie noi, de producție românească. Valoarea tramvaielor cumpărate va fi de 36,6 milioane euro. La începutul lunii mai 2018, Primăria Cluj-Napoca a depus cereri de finanţare în valoare de peste 100 de milioane de euro pentru susţinerea transportului electric nepoluant în oraş.

În această cerere de finanţare este cuprinsă şi achiziţia celor 22 de tramvaie noi. Tramvaiele ar urma să ajungă la Cluj în mai multe etape, din 2019, iar contractul este valabil pentru 48 de luni, spun reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePoliclinica fără plată Familia Sfântă are nevoie de sprijinul conunității. Nepotul lui Iuliu Maniu lucrează voluntar acolo
Next articleCampanie de reduceri de vară la Ideall.ro
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − 6 =