Interes mare pentru admiterea la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Trimite și altora
Facultatea de Mecanică

În urma sesiunii de admitere de vară,  la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca au fost înscriși 5.246 de candidați. Cele 12 facultăți ale Universității Tehnice, între care 9 la Cluj-Napoca și trei la Baia Mare, plus extensiile universitare de la Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău, au oferit candidaților 103 programe de studii licență și un număr de 4937 de locuri la buget și la taxă.

Specializările cu cel mai mare număr de candidați  înscriși și cu cea mai mare concurență au fost din cadrul Facultăților de Automatică și Calculatoare, Electronică, Telocomunicații și Tehnologia Informației, la Facultățile de Inginerie Electrică, Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică, Construcții de Mașini și Construcții.

Comments

comments

SHARE
Previous articleLanțul Salad Box se extinde în Irlanda
Next articleInvestiție de 200.000 de euro pentru platforma de self-ticketing Eventway
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen + nineteen =