Afaceri în creștere pentru IRUM Reghin

Trimite și altora

Cel mai important producător de tractoare forestiere și agricole din România, compania IRUM Reghin, a raportat o cifră de afaceri în creștere cu 40 la sută, în primele șase luni ale anului. Pentru a doua jumătate a anului, creșterea va fi mai mică, estimează reprezentanții companiei, datorită specificului sezonier al afacerilor agricole și al celor legate de domeniul agricol.

Pentru întregul an 2018, conducerea IRUM Reghin estimează o creștere a cifrei de afaceri de 20 la sută față de cea înregistrată în anul 2017, care a fost de 40 de milioane de euro la nivelul grupului MaviProd, care deține fabrica de tractoare din Reghin. ”Este o creștere organică, pentru că am investit în creșterea capacității de producție cu 20 la sută, astfel încât există o corespondență între investițiile realizate și creșterea pe care o estimăm”, a declarat Mircea Oltean, CEO al IRUM Reghin.

Compania din Reghin anunță și lansarea primului tractor agricol sută la sută românesc, după 15 ani în care producția de tractoare românești a dispărut.

IRUM Reghin a fost fondată în anul 1953 cu scopul de a produce, întreține și repara utilaje și mecanisme agricole și forestiere. Din anul 1969, compania din Reghin a început să producă tractoare forestiere. Producția de tractoare agrciole a început la Reghin în anul 2010, când IRUM a achiziționat mai multe licențe prentru producerea de tractoare și utilaje marca Belarus. Experiența acumulată în acest domeniu a reprezentat premisa pentru dezvoltarea și maturizarea proiectului primului tractor agricol 100% românesc. În prezent, IRUM are aproape 500 de angajați.

IRUM Reghin a fost fondată în anul 1953 cu scopul de a produce, întreține și repara utilaje și mecanisme agricole și forestiere. Din anul 1969, compania din Reghin a început să producă tractoare forestiere. Producția de tractoare agrciole a început la Reghin în anul 2010, când IRUM a achiziționat mai multe licențe prentru producerea de tractoare și utilaje marca Belarus. Experiența acumulată în acest domeniu a reprezentat premisa pentru dezvoltarea și maturizarea proiectului primului tractor agricol 100% românesc.

Comments

comments

SHARE
Previous articleFederația Patronatelor din Turism lansează programul ”Litoralul pentru toți”
Next articleAutoExpert.ro: Primele informații și fotografii oficiale legate de Renault Arkana
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seven + 14 =