AutoExpert.ro: Primele informații și fotografii oficiale legate de Renault Arkana

Trimite și altora

Modelul Renault Arkana este mașina cu care constructorul francez atacă piața SUV-urilor de clasă mică. Versiunea de serie a fost prezentată în luna august, la Salonul Auto de la Moscova, potrivit AutoExpert.ro.

Renault susține că noul Arkana a fost construit pe baza unui concept ce inspiră “mister, atractivitate și spirit de pionierat”.

Mașina are la bază aceeași platformă CMF-B pe care este construită și cea de-a cincea generație Clio. Noul Renault Arkana va putea fi comandat și cu tracțiune integrală.

Noul Renault Arkana a primit o semnătură luminoasă nouă, cu faruri LED în forma literei C, asemănătoare cu ceea ce am văzut deja la fratele de platformă Clio. Oglinzile sunt mutate din portieră lângă geamurile din față, iar grila față a fost mărită pentru a da impresia de robustețe.

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleAfaceri în creștere pentru IRUM Reghin
Next articleParteneriat strategic între Sioux și Qubiz
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen − fifteen =