Cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei pentru Vitacom

Trimite și altora

Compania clujeană Vitacom, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul comerțului cu componente electronice, a raportat în primul trimestru al anului o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei, cu 25 la sută mai mult decât în perioada similară a anului 2017. De asemenea, profitul companiei clujene a urcat la 840.000 de lei.

 

Rezultatele se datorează dezvoltării portofoliului de produse, cu predilecție a celor din gama proprie Well, a căror cerere a crescut atât pe piața locală, cât și pe cele internaționale. 

“Dacă vorbim punctual despre rezultatele din primul trimestru, lucrurile sunt destul de clare: dezvoltarea susținută a portofoliului de produse și menținerea unei echipe omogene ne-a ajutat să vindem mai mult și mai bine. Dacă ne uităm la ritmul de creștere din ultimii ani, principalul vector este încrederea pe care o primim din partea partenerilor și clienților noștri. Construim acest capital de încredere de peste 27 ani de zile și consider că avem toate premisele necesare să atingem rezultate și mai bune în viitor”, a declarat Aviva Vita, fiica fondatorului companiei, omul de afaceri Vasile Vita.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY