ClujToday.ro: A fost finalizat drumul Chinteni – Vultureni

Trimite și altora

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare a tronsonului Vultureni – Şoimeni – Băbuţiu – Deuşu – Chinteni situat pe drumul judeţean 109A, potrivit ClujToday.ro.

 

Lucrările au vizat un sector de drum în lungime de aproximativ 17,5 kilometri. În vederea verificării conformităţii lucrărilor, respectiv a grosimii şi consistenţei stratului de asfalt, au fost preluate carote de către un laborator specializat.

 

Totodată, pentru completa finalizare a lucrărilor urmează a fi executate şi operaţiuni de completare a acostamentelor, realizarea de şanţuri de pământ şi înlocuirea podeţelor la unele drumuri laterale.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUn drapel de 300 de metri pătrați, expus în centrul Clujului
Next articleClujul se pregătește de TechFest
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − 15 =