Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul Pădureni – Satu Lung

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean 109V Pădureni – Satu Lung.

Acestea au vizat un sector de drum în lungime de aproximativ 3 kilometri. În plus, pe toată lungimea acestui sector sunt în plină derulare ample defrișări de vegetație în apropierea şi în vecinătatea căii de rulare.

Importanța acestor lucrări de asfaltare e dată de faptul că drumul județean 109V asigură locuitorilor din zonă legătura directă cu zona metropolitană, pe direcția Chinteni – Cluj-Napoca”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Anterior asfaltării, au fost executate lucrări de reciclare in situ, respectiv aşternerea unui strat de balast cu cilindrare şi reciclarea cu adaos de ciment şi lianţi în grosime de 15 centimetri din stratul de balast.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Nunta prinților români
Next articleCel mai important festival de ceramică din Transilvania va avea o ediție specială de Centenar
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × two =