Creștere accentuată a pieței de servicii SEO din România

Trimite și altora

Cei mai buni specialiști din România în domeniul comerțului electronic s-au întâlnit în aceste zile la Cluj, la Tecomm. Este vorba de cel mai important eveniment de profil, care atrage și unii dintre cei mai buni specialiști din Europa din domeniul marketingului on-line și al SEO. Unul dintre ei este românul Ovidiu Joița, care afirmă că piața serviciilor de acest tip din România devine tot mai aglomerată și că firmele sunt dispuse să investească bugete tot mai mari în acest domeniu, pentru a fi competitive inclusiv la nivel internațional.

Piața românească de servicii Search Engine Optimisation – SEO devine tot mai aglomerată. Companiile românești sunt conștiente că prezența on-line este o vitrină tot mai importantă pentru domenii precum comerțul electronic sau publishingul. De aceea, a crescut foarte mult cererea de servicii SEO, însă companiile trebuie să își aleagă cu grijă colaboratorii, spune Ovidiu Joița, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu.

În ultimii ani, au crescut și investițiile firmelor românești în servicii SEO, mai spune Ovidiu Joița. ”Sunt firme care vor să aibă prezență bună și atunci investesc între 600 de euro și câteva mii de euro pe lună în servicii SEO. Nu există o listă de prețuri. Totul depinde de concurența care există pe o anumită nișă și de volumul de muncă ce trebuie investit”, spune Ovidiu Joița.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePrimăria Clujului vrea să treacă la transport sută la sută electric
Next articleTârg de produse tradiționale pe strada Potaissa
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 + four =