Târg de produse tradiționale pe strada Potaissa

Trimite și altora

Pe 17 și 18 noiembie, între orele 9.00 și 18.00, un târg al producătorilor din zona Clujului va fi organizat în centrul orașului Cluj-Napoca, pe strada Potaissa. Evenimentul este o inițiativă a Asociației Agricultorilor din Scaunul Secuiesc al Arieșului, cu titlul Satul vine la oraș!

 

”Gemurile și murăturile făcute din fructe și legume alese cu grijă, produse proaspete, artizanale, specifice anotimpului pot ajunge și pe rafturile orășenilor. Scopul organizatorilor este de a aduce produse locale din regiune locuitorilor din Cluj-Napoca. Evenimentul oferă, de asemenea, posibilitatea producătorilor de a cunoaște un public mai larg. La târg vor fi vândute produse lactate, legume proaspete, zacuscă, diverse murături, condimente, produse de lavandă și miere”, spun organizatorii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCreștere accentuată a pieței de servicii SEO din România
Next article”Franceza te angajează”: Ce avantaje au pe piața muncii tinerii care vorbesc limba franceză
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five + five =