Toti elevii scolilor primare din Centru vor avea la dispozitie autobuze scolare

Trimite și altora

Primăria Cluj-Napoca a anunţat că va extinde proiectul autobuzelor dedicate exclusiv şcolarilor pentru toate şcolile din centru. Acest proiect a fost testat cu succes pentru elevii ciclului primar de la şcolile Nicolae Bălcescu şi Avram Iancu. În primele săptămâni de funcţionare, au fost înregistrate mai mult de 10.000 de călătorii, potrivit ClujToday.ro.

 

Pentru a deservi şcolile clujene, Primăria va cumpăra noi autobuze, care vor fi date în administrarea Companiei de Transport Public. Ele îi vor transporta pe elevii din centrul oraşului, însă ar fi bine ca iniţiativa să îi includă şi pe elevii care învaţă în cartiere, spune directoarea unei şcoli din cartierul clujean Gheorgheni, Key International School, Rada Morar.

Noile autobuze pentru elevi sunt de dimensiuni mai mici decât cele obişnuite, ca să poată să încapă pe străzile înguste din centrul Clujului. Spre deosebire de autobuzele obişnuite, care au culoarea violet, cele şcolare au culoarea roşie.

Comments

comments

SHARE
Previous articleFacultatea de Construcții a UTCN aniversează 65 de ani
Next articleReprezentantii Aliantei Romane a Universiatilor Tehnice se reunesc la Cluj-Napoca
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

ten − three =