Facultatea de Construcții a UTCN aniversează 65 de ani

Trimite și altora

În perioada 12-17 noiembrie 2018, Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, aniversează 65 de activitate în Ingineria Construcţiilor. Sesiunea aniversară C65 reuneşte personalităţi din domeniu care au contribuit la dezvoltarea domeniului construcţiilor şi la prestigiul academic al Facultăţii de Construcţii.

În cadrul acestor manifestări, are loc Conferinţa internaţională C65 Tradiţie şi inovare – 65 de ani de construcţii în Transilvania. Acest eveniment oferă posibilitatea schimbului de idei şi cunoştinţe, precum şi împărtăşirea experienţei în domeniul vast al construcţiilor prin prezentările şi dezbaterile ce vor avea loc în aceste zile.

vedere de ansamblu a cercetării, proiectării şi a mediului economic ?n domeniul construcţiilor, precum şi tendinţele de dezvoltare a acestora, vor fi abordate de către specialiştii care vor participa la aceste manifestări.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDan Codrean: Este utilă sau ne încurcă protecția datelor personale?
Next articleToti elevii scolilor primare din Centru vor avea la dispozitie autobuze scolare
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 − sixteen =