Alianța USR – PLUS începe strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare

Trimite și altora

Reprezentanții alianței USR-PLUS vor începe sâmbătă strângerea de semnături pentru susținerea listelor de candidați la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai. Pentru a-și depune listele, alianța are nevoie de 200.000 de semnături. Cortul pentru strângerea de semnături va fi amplasat pe Bulevardul Eroilor. La lansarea campaniei de strângere de semnături vor participa coordonatorul regional al PLUS, Dan Clinci, și președintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean.

“Aceste alegeri europarlamentare reprezintă un test pentru societatea românească. Un test destinat să verifice motivarea fiecăruia dintre noi de a nu mai lăsa ca soarta să ne fie hotărâtă de alții. Am simțit gustul amar al neimplicării în politica propriei noastre țări. Acum începem o nouă bătălie. Cea împotriva pasivității și a lipsei de angajament. Trebuie să ne demonstrăm nouă înșine că suntem prezenți, curajoși și motivați să învingem. Alianța 2020 ne invită pe toți să arătăm că ne pasă de viitorul nostru. Regiunea Nord Vest și în special județul Cluj au șansa să convingă că știu și pot să se mobilizeze atunci când e nevoie să li se audă vocea. Prin vot, prin semnătură, prin participare, prin implicare, fiecare dintre noi poate deveni parte din schimbarea în bine pe care o merităm. În acest moment e nevoie de 200 000 de semnături pentru a putea să ne angajăm în această bătălie pentru normalitate, așa cum este ea înțeleasă într-o Românie a valorilor europene!” a declarat Dan Clinci, Coordonatorul regional PLUS din regiunea Nord-Vest.

“Începând de azi membrii USR și PLUS vor fi din nou în stradă, acolo unde au fost constant în ultimii ani. Am adunat semnături pentru a putea participa la alegerile parlamentare din 2016, am participat împreună la marile proteste pe tema justiției, 6 luni am susținut împreună inițiativa ”Fără Penali în Funcții Publice” și apoi ”Oameni Noi în Politică”.

Alianța 2020 USR-PLUS va pune capăt hegemoniei vechilor partide politice. Primul pas sunt alegerile europarlamentare din 26 mai. Până atunci, USR și PLUS vor fi zi de zi în stradă pentru a povesti cu oamenii despre cât de importantă este prezența la vot, despre proiectele comune și despre nevoia acută de fi reprezentați în Parlamentul European de profesioniști.”  a declarat și Președintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY