Via Cluj tv: Cine poate salva Moldova din ghearele oligarhilor

Trimite și altora

Republica Moldova se află la un moment crucial. Alegătorii sunt chemați la urne în 24 februarie pentru a decide asupra viitorului pământului dintre Prut și Nistru. Se înfruntă două lumi diferite. Pe de o parte, sunt extremiștii de stânga din PSRM, partidul președintelui Igor Dodon, împreună cu nomenclaturiștii din PDM, formațiunea oligarhului Vladimir Plahotniuc. De cealaltă parte, se află singurele formațiuni pro-europene, grupate în Blocul ACUM, care încearcă să salveze democrația moldovenească, potrivit ViaCluj.tv.

Celelalte formațiuni au șanse mici să intre în viitorul Parlament de la Chișinău. În acest context, vicepreședintele PNL, deputatul Adrian Oros, face un apel la toți basarabenii pro-europeni și pro-români să meargă la urne și să voteze candidații Blocului ACUM. Adrian Oros atrage atenție că singura șansa de victorie a forțelor democratice este ca oamenii să meargă la vot. Deputatul clujean afirmă că fiecare vot este crucial, de aceea a făcut apel la români să meargă duminică în secțiile de votare și să aleagă candidații blocului condus de Maia Sandu și de Andrei Năstase.

Comments

comments

SHARE
Previous articleHunor Kelemen, reales la al XIV-lea Congres
Next articleLiderii Opoziției democratice de la Chișinău, otrăviți cu mercur – Iată dovada!
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × one =