Adrian Oros: Autoritățile române trebuie să investigheze tentativa de asasinat împotriva liderilor Opoziției de la Chișinău

Trimite și altora

Vicepreședintele PNL, deputatul Adrian Oros, cere autorităților judiciare române să înceapă o investigație penală legată de o posibilă tentativă de asasinat împotriva liderilor Opoziției de la Chișinău. Parlamentarul PNL crede că autoritățile române trebuie să se implice în acest caz deoarece Andrei Năstase, Maia Sandu și Alexandru Machendon sunt cetățeni români.

Cei trei lideri ai Opoziției ar fi fost otrăviți cu mercur. Ei au publicat buletine de analize realizate în mai multe cabinete medicale din afara Republicii Moldova, care arată o concentrație neobișnuit de mare de mercur în sângele lor. De asemenea, o concentrație foarte mare de mercur a fost înregistrată și în sângele soției, socrului și celor trei copii ai lui Alexandru Machedon. Adrian Oros, care este profesor universitar de toxicologie, spune că este foarte puțin probabil ca această concentrație de mercur să se fi acumulat pe cale naturală, de aceea trebuie investigată ipoteza unei tentative de asasinat.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSalina Ocna Dej, una dintre minunile ascunse al Transilvaniei
Next articleSute de basarabeni nu au putut vota la Cluj, din cauza legislației promovate de regimul Dodon-Plahotniuc
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 + four =