Viorica Dăncilă, deranjată de protestul îndreptat împotriva ei, organizat la Cluj

Trimite și altora

Premierul României, Viorica Dăncilă, s-a arătat deranjată de protestul organizat la Cluj de mai mulți activiști civici și ai unor partide de opoziție. Ea consideră că protestul a depășit limitele exprimării civilizate.

Organizarea protestului a determinat modificarea programului oficial al prim-ministrului. Protestatarii s-au strâns în fața Casei de Cultură a Studenților, unde au adus bannere în care o criticau pe șefa Guvernului și au scandat lozinci antiguvernamentale. Din acest motiv, întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu reprezentanți ai PSD Cluj a fost mutată de la Case de Cultură a Studenților la un restaurant din cartierul Gheorgheni. De asemenea, protestatarii au mers și la Institutul Oncologic, care a fost vizitat de Viorica Dăncilă. Prim-ministrul s-a mai întâlnit și cu reprezentanți ai comunității academice a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEuropa din inima Clujului meu
Next articleDeclarația de la Sibiu, adoptată de liderii Uniunii Europene
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 2 =