Declarația de la Sibiu, adoptată de liderii Uniunii Europene

Trimite și altora

Liderii europeni au adoptat, joi, 9 mai 2019, la summitul informal din Transilvania, Declaratia de la Sibiu. Actul cuprinde 10 angajamente, printre care apărarea “unei singure Europe”, potrivit ClujToday.ro.

„Ne reafirmăm convingerea că, uniţi, suntem mai puternici în această lume tot mai neliniştită şi care prezintă tot mai multe provocări. Recunoaştem că avem responsabilitatea, ca lideri, de a face Uniunea noastră mai puternică şi de a ne crea un viitor mai bun, recunoscând totodată perspectiva europeană a altor state europene”, au tinut să precizeze liderii Uniunii Europene, în Declaraţia de la Sibiu.

Comments

comments

SHARE
Previous articleViorica Dăncilă, deranjată de protestul îndreptat împotriva ei, organizat la Cluj
Next articleTeraPlast deține 99% din Depaco – Wetterbest
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − 7 =