1.000 de metri pătrați de ecrane LED, montate la Untold

Trimite și altora

Joi seară începe la Cluj cel mai mare festival din România. La Untold sunt așteptați în acest an aproximativ 350.000 de spectatori, care vin pentru a-i urmări pe artiști precum Morcheeba, Armin van Buuren sau Robbie Williams. Untold este organizat în zona Parcului Central Simion Bărnuțiu din Cluj, inclusiv în Cluj Arena și în Sala Polivalentă.

Organizatorii Untold au montat 1.000 de metri pătrați de ecrane LED, precum și 30 de camioane de decoruri. Aproximativ 1.000 de agenți sub acoperire vor participa la festival, cu misiunea să împiedice traficul și consumul de droguri. În zonă vor fi amenajate două corturi în care medicii vor acorda asistență celor care au nevoie de ea. De asemenea, va fi disponibil un întreg spital de campanie. Festivalul clujean este cunoscut pentru efectele speciale, precum și pentru faptul că pe scena Untold urcă cei mai buni DJ-i din lume. Mulți tineri s-au înrolat în echipa de voluntari ai Untold pentru a îmbina munca cu distracția.

Și în acest an, elevii care au luat nota 10 la examenul de Bacalaureat au intrare gratuită la Untold. De asemenea, organizatorii au încercat să reducă din intensitatea criticilor provocate de faptul că festivalul este organizat în apropierea Spitalului de Copii. Acest spital a fost dotat zilele trecute cu un sistem de aer condiționat care deservește unitatea medicală, iar costurile presupuse de această investiție au fost acoperite de organizatorii festivalului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCurs de roboți software pentru pasionații de IT
Next articleCe concurență a fost la admiterea la UMF
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

14 − 7 =