400.000 de participanți sunt așteptați la Untold

Trimite și altora

La Cluj începe azi cel mai important eveniment muzical din România, festivalul Untold. Organizatorii se așteaptă la peste 400.000 de participanți, în cele patru zile de festival. Tinerii din toate colțurile lumii pentru a-i vedea pe cei mai în vogă DJ-i.

Organizatorii Untold au anunțat măsuri speciale de siguranță. În zona festivalului vor fi prezenți peste 1.200 de jandarmi, polițiști, polițiști locali, pompieri și medici. În incinta festivalului a fost amenajat și un spital de campanie, care va acorda asistență medicală participanților. Fondatorul Untold, Bogdan Buta, a declarat că au fost pregătite măsuri speciale pentru a reduce efectele caniculei.

Festivalul Untold începe azi și se va încheia în zorii zilei de luni. Aproape 200 de artiști vor evolua pe cele 10 scene ale festivalului clujean.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSaschizul devine o destinație turistică tot mai apreciată
Next articleCetățile din Transilvania, luate cu asalt de turiști. Numărul de turiști a crescut cu peste 15 la sută
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × five =