Adrian Oros: Moțiunea de cenzură are șanse foarte mari să treacă!

Trimite și altora

Moțiunea de cenzură depusă de Opoziție zilele trecute are șanse foarte mari să treacă, este de părere vicepreședintele PNL, deputatul clujean Adrian Oros. Textul moțiunii a fost semnat de 237 de parlamentari, în condițiile în care, pentru răsturnarea Guvernului, ar fi nevoie de 233 de voturi. Liderii Opoziției contau pe 247 de voturi pentru.

Adrian Oros afirmă că, până în momentul votului, Opoziția negociază cu parlamentari din arcul Puterii pentru a obține sprijinul lor. În același timp, potrivit parlamentarului PNL, Puterea face presiuni asupra unor parlamentari, mai ales din ALDE și din PNL, cărora încearcă să le schimbe decizia.

Mai multe detalii, în emisiunea ViaCluj.tv referitoare la moțiunea de cenzură.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleCare este programul funeraliilor Reginei Elena a României
Next articleClujul de ieri: Criminal descoperit după o jumătate de an
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − eleven =