Conferință Andrei Ujică la Cluj: România – 30 de ani mai târziu

Trimite și altora

Renumitul regizor Andrei Ujică va participa la conferința România. 30 de ani mai târziu va fi organizată în cadrul celei de-a 4-a ediții Les Films de Cannes à Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 17:30, sunteți invitați la Cinema Victoria, unde vom proiecta filmul ”Videograme dintr-o Revoluție”, regizat de Andrei Ujică și Harun Farocki.

Proiecția va fi urmată de discuția România. 30 de ani mai târziu. În cadrul discuției va fi prezent regizorul Andrei Ujică.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Freedom House Romania, în contextul programului “Learning from Our Past to Build the Future”, susținut de Europa Liberă, și cu participarea Reprezentanței Ambasadei SUA în România.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Din vânzător de ziare s-a făcut fachir…apoi logodnic de meserie
Next articleCât de gravă este criza forței de muncă la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × five =