Andrei Năstase, liderul blocului pro-european din Republica Moldova, votat cetățean de onoare al Clujului

Trimite și altora

Județul Cluj va avea un nou cetățean de onoare. Este vorba de liderul blocului pro-european din Republica Moldova, Andrei Năstase, care candidează pentru Primăria Chișinăului.

Decizia a fost luată cu voturile tuturor celor 25 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa de azi și care au rămas în sală până la finalul dezbaterilor. 

Proiectul de hotărâre referitor la acordarea titlului de cetăţean de onoare a fost iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a fost susţinut de vicepreşedintele Consiliului, Istvan Vakar, şi a fost votat de reprezentanţii tuturor celor trei partide reprezentate în Consiliu: PNL, PSD şi UDMR, potrivit ClujToday.ro.

Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj este motivată de implicarea lui Andrei Năstase în democratizarea vieţii publice din Republica Moldova, inclusiv prin promovarea valorilor europene. De asemenea, a contat şi lupta sa pentru păstrarea patrimoniului cultural românesc din Chişinău.

Comments

comments

SHARE
Previous articleConsorțiu internațional pentru realizarea proiectului trenului metropolitan din Cluj
Next articleLucrări de reparații de drumul dintre Bologa și Săcuieu
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen − nine =