Consorțiu internațional pentru realizarea proiectului trenului metropolitan din Cluj

Trimite și altora

Un consorțiu internațional va elabora documentația necesară începerii lucrărilor de realizare a trenului metropolitan la Cluj.

”Asocierea SWS Engineering SPA (Italia) – Systra (Franţa) – Metrans Engineering SRL (România) este câştigătoarea licitaţiei deschise organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect Servicii de elaborare studii de pre-fezabilitate, fezabilitate, impact asupra mediului şi evaluarea strategică adecvată pentru obiectivul de investiţii tren metropolitan Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonţida – etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj şi Magistrala I de metrou şi tren metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea şi studiile conexe viitoarelor obiective de investiţii. Valoarea contractului este de 30,1 milioane de lei. La licitaţie au fost depuse 5 oferte din partea unor firme şi asocieri de firme”, au anunțat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Pe lângă acest tren metropolitan, Primăria Cluj-Napoca dorește și realizarea unui metrou.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Secretele Frumuseții
Next articleAndrei Năstase, liderul blocului pro-european din Republica Moldova, votat cetățean de onoare al Clujului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + 6 =