ViaCluj.tv: Comisarul european Corina Crețu a votat la Cluj

Trimite și altora

Comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Crețu, și-a exercitat dreptul la vot în Cluj-Napoca, într-o secție de votare amenajată lângă stadionul CFR Cluj. Corina Crețu a declarat că a votat, atât la alegerile europene, cât și la referendumul pe tema Justiției convocat de președintele României, Klaus Iohannis, pentru că își dorește o Românie europeană, potrivit ViaCluj.tv.

Corina Crețu candidează pentru un mandat de europarlamentare din partea partidului Pro România. Ea a fost însoțită la vot de către fostul vicepremier, Ioan Rus, de fostul ministru pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, de fostul secretar de stat, Leonard Horvath, precum și de alți membri și simpatizanți ai formațiunii din care face parte.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEpiscopii catolici îi îndeamnă pe credincioși să meargă la vot
Next articleExit-poll: Alegerile care reconfigurează scena politică din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 1 =