Ministrul Adrian Oros discută la Bruxelles reforma Politicii Agricole Comune

Trimite și altora

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, va lua parte, în data de 18 noiembrie, la reuniunea Consiliului Uniunii Europene pentru Agricultură și Pescuit. Pe agenda Consiliului se află reforma Politicii Agricole Comune (PAC). Ministrul Adrian Oros va cere o politică echitabilă pentru fermierii români.

Reprezentanții Consiliului vor discuta despre:

a) Regulamentul privind planurile strategice în domeniul PAC;

b) Regulamentul privind finanțarea, gestionarea și monitorizarea PAC;

c) Regulamentul privind organizarea comună a piețelor (OCP) produselor agricole.

Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.

Comments

comments

SHARE
Previous articleScrisoare deschisă adresată Generalului Rădescu de către fiul său
Next articleA fost stabilit traseul final al centurii metropolitane de ocolire
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − 8 =