Black Friday aduce la Vitacom reduceri la toate categoriile de produse

Trimite și altora

Anul acesta, compania clujeană Vitacom derulează campania de Black Friday în toate magazinele din țară pe o perioadă extinsă până la trei zile de promoții și reduceri. Astfel, campania de Black Friday se va desfășura în perioada 21-23 noiembrie pentru clienții B2C care calcă pragurile magazinelor fizice.

Reducerile se aplică pentru toate produsele din portofoliul Vitacom, până la prețuri mai mici cu 25%.

Reducerile sunt valabile pentru toate produsele, indiferent de brand sau categoria din care fac parte. Diferența o face suma comenzii plasate, cu cât mai mare, cu atât crește și valoarea reducerii.

Pentru a nu limita opțiunile de achiziție și pentru o experiență de cumpărare cât mai satisfăcătoare, Vitacom oferă reduceri pentru toate produsele din portofoliu

Promoția din această perioadă este valabilă în toate magazinele Vitacom din țară: Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj, Iași și Timișoara.

Așteptările Vitacom sunt ca vânzările de anul acesta să aibă o creștere cu 25% față de cele din 2018, datorită extinderii perioadei de campanie și a promovării intense la care a lucrat întreaga echipă.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY