Envisia lansează un program de pregătire pentru membrii consiliilor de administrație ale companiilor

Trimite și altora

ENVISIA, prima școală de afaceri din România destinată membrilor de board, lansează în premieră în România programul destinat profesionalizării membrilor din consiliile de administrație și supervizare ale companiilor private, publice și non-profit. Acesta este singurul program post-universitar la nivel mondial care conferă o acreditare academică recunoscută în Uniunea Europeană.

Prima generație de participanți din cadrul „Postgraduate Board Practice and Directorship Programme” va lua parte la această experiență educativă începând cu 20 martie 2020. Cursurile sunt structurate pe trei niveluri și cuprind elemente teoretice și practice pentru înțelegerea și aprofundarea rolului de membru în board.

Programul, lansat în parteneriat cu Henley Business School, University of Reading – tripluacreditata la nivel global, una dintre cele mai bune școli de afaceri din lume conform unor studii independente, este susținut de profesori și practicieni experimentați în guvernanță corporativă din Marea Britanie. El se adresează membrilor din consiliile de administrație, directorilor executivi, dar și celor care aspiră la astfel de poziții sau interacționează în rolul lor actual cu board-ul organizației.

„Provocările membrilor de board sunt din ce în ce mai complexe. Abilitățile tehnice, suficiente acum 20, 30 de ani nu mai pot răspunde în prezent unei realități din ce în ce mai schimbătoare, complicate și variate. Abilitățile soft, aptitudini care nu se învață în școlile clasice de business, inteligență emoțională și abilitățile interumane de leadership sunt cele care vor face diferența, iar aici este și focusul nostru”, a declarat Andrew Kakabadse Professor of Governance & Leadership Programme Director, Board Directors’ Programme.

“Profesionalizarea boardurilor este unul dintre cele mai importante aspecte legate de dezvoltarea pe termen lung României și în care noi credem cu tărie pentru că ea se adresează conducătorilor din toate domeniile societății (companii, ONG, consilii locale etc). Postgraduate Qualification Programme în Board Practice and Directorship – este un program unic la această ora în lume, creat de Henley Business School UK – și suntem mândri că este lansat în premieră în România de către ENVISIA Business School.”

Postgraduate Board Practice and Directorship Programme este lansat în premieră în România și dispune de un plan de studii part-time flexibil care se desfășoară în stadii succesive și are drept scop transformarea consiilor de administrație în adevărate nuclee de profesioniști, capabili a răspunde oricăror provocări de business. Înscrierile sunt deschise online.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY