UTCN, recunoscută drept universitate de excelență la nivel internațional

Trimite și altora

Universitatea Tehnică Cluj-Napoca a fost recunoscută drept universitate de excelență la nivel internațional. Ea a primit patru stele în urma unui audit realizat de QS Stars Rating System. 

Auditarea QS Stars a avut la bază opt criterii care au acoperit următoarele componente academice: predarea (cu 4 indicatori evaluați), cercetarea științifică (cu 3 indicatori evaluați), inovarea (cu 3 indicatori evaluați), internaționalizarea (cu 7 indicatori evaluați), angajabilitatea absolvenților (cu 3 indicatori evaluați), mediul de învățare (cu 6 indicatori evaluați), incluziunea socială (cu 4 indicatori evaluați) și respectiv evaluarea unui program de studiu (cu 7 indicatori evaluați).

Comments

comments

SHARE
Previous articleMesajul de Crăciun al Custodelui Coroanei Române
Next articleRomânia pe locul 5 la consumul de antibiotice – consecință: crește rezistența bacteriilor
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen + sixteen =