Magazin on-line pentru micii producători, lansat de Asociația Produs de Cluj

Trimite și altora

Asociația Produs de Cluj, care reunește zeci de mici producători și de gospodari, a deschis un magazin on-line, de unde clujenii își pot cumpăra produsele pe care le puteau găsi în târgurile periodice, organizate de această asociație. Astfel, de la acest magazin on-line pot fi cumpărate uleiuri presate la rece, lavandă, vin de pe Valea Someșului Mic, cartofi de Râșca, legume, dar și mici obiecte de artizanat. Asociația a fost fondată de Consiliul Județean Cluj. Astfel, clujenii care au nevoie de produse alimentare pentru masa de Paște pot face azi comandă, iar produsele sunt livrate, ca de obicei, în fiecare vineri.

Criza provocată de pandemia de coronavirus i-a adus pe foarte mulți mici producători agricoli și pe artizani în imposibilitatea să își vândă marfa, pentru că târgurile tradiționale nu mai pot fi organizate. În acest context, conducerea Asociației Produs de Cluj a decis să deschidă un magazin online, spune președintele asociației, Istvan Vakar.

Toate produsele vândute de asociație sunt realizate pe plan local. Livrările au loc, deocamdată, doar o dată pe săptămână, vinerea.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCODVIDHack – Hackathon virtual dedicat luptei împotriva pandemiei COVID19
Next articleAntreprenorii clujeni care fac pâine fără făină și prăjituri dulci fără zahăr
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY