Primul registru on-line cu donatorii de sânge din România, lansat la Cluj

Trimite și altora

donare-de-sangeStudenții Universității de Medicină și Farmacie din Cluj, în colaborare cu o firmă de IT din oraș, au realizat primul registru interactiv al donatorilor de sânge. Platforma a fost lansată în cadrul campaniei ”Donează sânge! Fii erou!”, prin intermediul căreia tinerii sunt încurajați să doneze sânge pentru a-și ajuta semenii.

Viitorii medici și farmaciști au dorit să ușureze comunicarea dintre angajații centrelor de transfuzie și donatorii de sânge. Ei au venit cu ideea înființării platformei donez450.ro, care este un adevărat registru on-line interactiv al donatorilor activi din România, spune studentul Robert Simon.

Platforma dedicată donatorilor de sânge este promovată în cadrul unei campanii prin care tinerii sunt încurajați să se prezinte la centrele de transfuzii din 10 mari orașe din țară, mai spune Robert Simon.

Într-o zi normală, la Centrul de Transfuzii din Cluj vin în medie 50 de donatori. În perioada campaniilor de promovare a donării de sânge, această cifră se triplează.

Foto: Med-Farm.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleTarom va avea două noi aeronave Boeing 737 800
Next articleRFI, Accent pe istorie: De ce serbăm ziua de #10Mai?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seven − six =