Antreprenorii clujeni care fac pâine fără făină și prăjituri dulci fără zahăr

Trimite și altora

Pâine fără făină sau prăjituri fără zahăr – acestea sunt specialități culinare preparate la Cluj de un fost jurnalist, care și-a descoperit o nouă pasiune: gastronomia. Daniel Țăpuleasa a înființat, împreună cu soția sa, un mic atelier de patiserie, numit Muchaton, unde se străduiește să pregătească astfel de mâncăruri sănătoase. El încearcă să găsească un echivalent natural și sănătos pentru produse pe care nutriționiști nu le recomandă sau le admit doar în cantități mici.

Daniel Țăpuleasa și-a descoperit în urmă cu câțiva ani pasiunea pentru gătit. Atunci când a avut șansa sa își transforme pasiunea în afacere, și-a deschis un mic atelier care prepară mâncăruri mai puțin obișnuite. Așa ar fi prăjiturile îndulcite fără zahăr.

Tot Daniel Țăpuleasa prepară și pâine fără făină, în care utilizează doar glutenul din făină, fibre din orz sau, dacă este cazul, făinuri alternative, cum ar fi cea din migdale.

Până acum, principalii clienți ai atelierului lui Daniel Țăpuleasa erau restaurantele care promovau mâncarea sănătoasă. Acum, el caută soluții de livrare direct către cei care suferă de boli de nutriție, precum diabetul, și care aleg astfel de preparate.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY