Sute de persoane din Triteni, în autoizolare – Un factor poștal, infectat cu coronavirus

Trimite și altora

Aproape 250 de persoane din comuna clujeană Tritenii de Jos se află în izolare. Autoritățile au descoperit că o doamnă care lucra ca factor poștal s-a îmbolnăvit de coronavirus, potrivit ClujToday.ro.

Cazul de infecție cu coronavirus a fost descoperit după ce doamna care deservea, în calitate de factor poștal, patru sate din comuna Tritenii de Jos a început să se simtă rău. Pentru că prezenta simptome de infectare cu coronavirus, a fost trimisă la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Testele au confirmat infecția, iar doamna respectivă a fost internată. Pacienta confirmată cu infecție de coronavirus are, potrivit medicilor, o formă ușoară spre medie.

După ancheta epidemiologică efectuată de autorități, au fost descoperite 240 de persoane care au venit în contact direct cu ea în ultimele zile, plus familia doamnei respective, potrivit prefectului din Cluj, Mircea Abrudean. Toți aceștia sunt asimptomatici și vor rămâne în izolare timp de 14 zile. De asemenea, pentru aceeași perioadă, vor rămâne în izolare și colegii doamnei care lucra drept factor poștal. Oficiul poștal din Triteni a fost închis pentru realizarea procedurilor de decontaminare. În Triteni, în următoarele două săptămâni, vor fi detașați polițiști, pentru a monitoriza modul în care sunt respectate măsurile de distanțare socială.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum păstrează transilvănenii obiceiurile de Paște
Next articleCum au tranșat judecătorii o dilemă juridică: Dizolvăm societatea sau îl excludem pe asociatul disturbator?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 − four =