Estimare: Când se va termina primul val al pandemiei de coronavirus

Trimite și altora

Vârful pandemiei de coronavirus în România va fi în luna mai, este de părere profesorul universitar Răzvan Cherecheș, directorul Centrului pentru Sănătate Publică din cadrul Universității Babeș-Bolyai. El afirmă că epidemia va avea o coadă până în luna iulie și că este posibil să asistăm la un nou val de îmbolnăviri în toamnă.

Românii trebuie să se obișnuiască cu ideea că măsurile de distanțare socială vor fi păstrate și în perioada următoare, iar starea de urgență este posibil să se prelungească din nou. Aceasta este estimarea profesorului universitar Răzvan Cherecheș de la Universitatea Babeș-Bolyai.

Aceste estimări pot fi revizuite, pentru că datele furnizate de autorități sunt neclare, spune profesorul Răzvan Cherecheș, la Via Cluj TV.

Profesorul Răzvan Cherecheș este de profesie medic și este specialist în politici de sănătate publică, pe care le predă la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAntreprenorii clujeni care fac pâine fără făină și prăjituri dulci fără zahăr
Next articleTrump: E timpul “să se repornească America”
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 × one =