Livrările Produs de Cluj, extinse la nivel național

Trimite și altora

Magazinul on-line al Asociației Produs de Cluj își extinde livrările la nivel național. Prin acest magazin își vând produsele gospodarii din județul Cluj, precum și mici producători de vin sau de miere. Practic, magazinul îi reunește pe cei care produc uleiuri și săpunuri de lavandă în Bonțida, vin în Vatra Roșie de lângă Gherla. cartofi de Râșca sau uleiuri presate la rece în Luna.

Măsurile de distanțare socială adoptate în contextul pandemiei de coronavirus au impus anularea tuturor târgurilor organizate sub egida Asociației Produs de Cluj. Pentru mulți dintre gospodarii care sunt membrii asociației, această măsură a însemnat că nu și-au mai putut vinde produsele. Tocmai de aceea, conducerea asociației a decis să deschidă un magazin on-line, spune președintele Asociației Produs de Cluj, Istvan Vakar.

Inițial, livrările aveau loc doar în județul Cluj și doar vinerea. Însă magazinul on-line s-a bucurat de un mare succes pe Internet și, la cererea clienților, livrările au fost extinse de curând la nivel național, mai spune Istvan Vakar.

Asociația Produs de Cluj îi reunește pe mai mulți gospodari din județul Cluj, pe artizani și pe mici producători de alimente de o foarte bună calitate. Ei vând o gamă largă de alimente, de la brânzeturi și mezeluri, până la conserve de fructe și de legume, miere, produse cosmetice sau vin de colecție, produs în cantități mici.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTinerii din Cluj, tot mai interesați de profesiile practice
Next articlePensiunile din Apuseni își așteaptă oaspeții
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × five =