Pensiunile din Apuseni își așteaptă oaspeții

Trimite și altora

Lacurile montane din Munții Apuseni dintre Beliș și Cluj-Napoca îi așteaptă pe amatorii de pescuit. Prohibiția se va încheia în 2 iunie, iar pescarii sunt așteptați și de proprietarii de pensiuni, de îndată ce măsurile de distanțare socială vor permite acest lucru.

Munții Apuseni ascund o salbă de lacuri montane care încep din Beliș, continuă la Tarnița, Someșul Cald și Gilău. Aceste lacuri de acumulare au devenit un adevărat paradis pentru pescarii amatori. În anii trecuți, această zonă atrăgea un mare număr de turiști străini, spune Gabriela Rădoiu Leș, a cărei familie deține o pensiune în Beliș.

În afară de pescari, zona îi atrage și pe foarte mulți pasionați de drumeții montane sau de expediții cu mașinile. Unul dintre traseele spectaculoase este Șoseaua Acvilelor, spun președintele Asociației Pelaghia din Mărișel, Viorel Pleșa.

Proprietarii de pensiuni speră ca pescarii să revină în zonă, mai ales că începutul verii aduce noi măsuri de relaxare socială.

Comments

comments

SHARE
Previous articleLivrările Produs de Cluj, extinse la nivel național
Next articleSimion Negrea: 2020 va însemna un recul pentru piața auto din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 + twenty =