Bob Rădulescu sprijină proiectul Masa pe roți al Serviciului de Ajutor Maltez

Trimite și altora

Unul dintre cele mai interesante proiecte sociale din Cluj este Masa pe Roți, derulat de Serviciul de Ajutor Maltez. Voluntarii acestui serviciu hrănesc în fiecare zi 120 de oameni bătrâni sau bolnavi, care primesc o masă de prânz grație generozității celor care vor să se implice în comunitate.

Reprezentanții Serviciului de Ajutor Maltez și partenerii lor au simplificat lucrurile, iar cei care vor să doneze pentru a sprijini acest program pot să facă acest lucru de pe telefonul mobil. Practic, trebuie să intre pe aplicația tazz.ro și să cumpere cu 14 lei un Meniu din suflet. Mâncarea junge direct la cei care au nevoie. Unul dintre sprijinitorii acestui program este actorul Bob Rădulescu.

Înainte de pandemie, programul Masa pe Roți avea 26 de beneficiari care primeau masa în fiecare zi. Însă, acum numărul lor a crescut semnificativ, spune reprezentanta Serviciului de Ajutor Maltez, Cristina Stark.

Voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez sunt sprijiniți și de companii private, dar și de alte organizații neguvernamentale, care s-au coalizat pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Așa ar fi echipa proiectului O masă caldă, Misionarii lui Padre Pio sau Prison Fellowship.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × five =