Ciprian Dan este noul președinte ABSL

Trimite și altora

Asociația Business Services Leaders (ABSL), un ONG care reunește mai multe companii, l-a ales în funcția de președinte pe Ciprian Dan, care lucrează la Timișoara la Wipro Technologies. În cadrul consiliului director al asociației au intrat doi noi reprezentanți – Cristina Nicoleta Apetrei, angajată la la Societe Generale Europeanși Adrian Baron, angajat la Stefanini.

Ciprian Dan lucrează de 15 ani în industria serviciilor pentru afaceri. În prezent conduce biroul Wipro Technologies din Timișoara, cu o echipa de 350 de angajați. Ciprian Dan se afla la al doilea mandat în boardul ABSL (2017 – 2019 și 2019 – 2021).

Cristina Nicoleta Apetrei este angajată în cadrul unui departament pentru India și România al grupului bancar francez Societe Generale și are o experiență de aproximativ 13 ani în industria de business services.

Adrian Baron, anagajat la Stefanini lucrează de 6 ani în industrie.

Din noul consiliul director ABSL mai fac parte:

  • Cristian Cilibiu – director general Uni Credit Services S.C.p.A
  • Ecaterina Ion – angajată la departamentul personal în Ungaria și România la Hewlett Packard Enterprise Operations Center
  • Bogdan Pelinescu – director general Luxoft în Europa Centrală
  • Francesca Postolache – angajată la PwC România.

Comments

comments

SHARE
Previous article1 112 de noi cazuri de români depistați cu coronavirus
Next articleNoi investiții americane în infrastructura transfrontalieră din regiune
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen − two =