Cine este noul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

Trimite și altora

Laurențiu-Teodor Mihai a fost numit președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Noul șef al Casei de Asigurări a condus în ultimii ani Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România, din postura de director executiv al acestei organizații patronale.

Decizia numirii sale în funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a fost luată de premierul Mihai Tudose. Această numire este considerată drept surprinzătoare de către presa centrală. Și aceasta deoarece la începutul acestei luni, Laurențiu-Teodor Mihai îi cerea demisia actualului său șef, ministrul Sănătății, Florian Bodog, pe care îl acuza de managementul dezastruos al sistemului sanitar românesc.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMina Iosif din Salina Turda intră în circuitul turistic
Next articleABC-ul Afacerii Tale 2017
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY