Drumul spre Roșieni va fi asfaltat

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința locuitorilor satului Roșieni, comuna Mociu, faptul că drumul județean 161J, care pornește de la intersecția cu Drumul Național 16 și ajunge până în interiorul localității, urmează să fie asfaltat. Lucrările de întreținere curentă și periodică vizează un sector de drum în lungime de peste 4 kilometri, mai exact de la km 0+000 până la km 4+300.

În acest moment lucrările sunt în plină derulare. Firma constructoare execută casete în vederea ranforsării și lărgirii căii de rulare.

Lucrările de intervenție pe acest drum județean sunt mai ample, pentru că așternerea stratului de asfalt este precedată de alte categorii de lucrări complementare precum: tratarea burdușirilor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, refacerea terasamentelor, acostamentelor, șanțurilor, podețelor și a zidurilor de sprijin, dar și așternerea unui strat suport de balast stabilizat. Nu în ultimul rând, pentru finalizarea completă a lucrărilor se vor realiza lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMasca devine obligatorie la evenimentele în aer liber și la Cluj
Next articleVia Cluj TV: Corturile și sarmalele interzise, anul acesta, la procesiunea de la Nicula
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × four =